A BÖJT - Jentezen Franklin könyve

Tapasztald meg a böjt igazi erejét, ami valódi változásokat hoz az életedbe! Amikor böjtölsz, a szellemed megtisztul e világ dolgaitól és ezzel együtt bámulatosan fogékony lesz Isten dolgai iránt. Ha csak egy pillanatra is megtapasztalod ezt, valamint azt a számtalan áldást és jutalmat, amit ez magával hoz, akkor az egész hozzáállásod meg fog változni. Jentezen Franklin A böjt című könyvében – mely egyike a témáról szóló legjobb és legátfogóbb írásoknak – a kezedbe adja azokat a kulcsokat, melyek segítségével te magad is megtapasztalhatod ezt a fajta átalakulást. Fedezz fel mindent, amit tudnod kell ahhoz, hogy feltáruljon előtted a bibliai böjt ereje. Így megérted:

 

- Milyen böjtfajták vannak a Bibliában, és hogy számodra

melyik a megfelelő

- Milyen kapcsolat van az ima és a böjt között

- Mik a sikeres böjt nélkülözhetetlen összetevői

- Mire számíthatsz testi, lelki és szellemi síkon

 

Szerezz személyes tapasztalatokat arról, milyen az Istennel átélt mélyebb, erősebb kapcsolat, amely csak a böjttel társított ima által lehet a tiéd! Jentezen Franklin a tízezer fős Free Chapel közösség lelkipásztora a georgiai Gainesville-ben. Franklin pásztor számos konferencia népszerű szónoka, és Amerika-szerte sugárzott televízió műsorában, amelynek címe Kingdom Connection, hetente megjelenik sok országos és nemzetközi televíziós hálózat fő műsoridejében. Jónéhány bestseller szerzője. Franklin pásztor és felesége, Cherise öt csodálatos gyermek szülei.

A bejegyzés trackback címe:

https://imabojt.blog.hu/api/trackback/id/tr943262012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása