hungaryeye.jpg

 

2. hét: Magyarországgal, a magyar nemzettel, a magyar néppel kapcsolatos imakérések:

  •  vezetőkért, Isten akarata szerinti vezetők jussanak pozíciókba, és NE jussanak be döntési pozíciókba ördögi befolyású személyek

  • gazdaságért, adóterhek csökkenjenek, meginduljon a tőke a gazdaságban

  • munkahelyek jöjjenek létre, ne vándoroljanak ki a fiatalok, kiszámítható jogi közeg

  •  antiszemitizmus, romakérdés és kisebbségek diszkriminációjának visszaszorulásáért, alapvető emberi szabadságjogok térnyeréséért; az országban élő test szerinti zsidókért

  • babiloni szellemi struktúrák megrendüléséért, a világi és vallási struktúrák felszabadulásáért; az emberek szellemi éhségéért (Jer.50,2; Jel.18,2-3; Ésa.62,11)

  • A magyar nemzet, az egész ország ráébredjen az Isten szívében levő elhívására, és betöltse azt. Az ennek útjában levő, a nemzet fölött levő szellemi erősségek rendüljenek meg, szabaduljon fel ez az ország gonosz szellemi erősségek kontrollja alól.

  •  Isten új reformációs ÚJAT cselekvő mozdulása törjön felszínre minden generációban, a társadalom minden rétegében, legyenek változások  Isten Szelleme által a gondolkodásmódban Istenről, kereszténységről, az Egyházról.

  • Teljesedjenek be Isten ígéretei Magyarországra:

       -  Ésa.60,17 teszem fejedelmeiddé a békességet, és elöljáróiddá az igazságot.
       -  Jer.11,5 Beteljesítem az esküvést, amellyel megesküdtem a ti atyáitoknak, hogy nekik adom a tejjel és       mézzel folyó földet! Feleltem, s azt mondtam: Ámen, Uram!


A bejegyzés trackback címe:

https://imabojt.blog.hu/api/trackback/id/tr665757039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása