revival_myrichland_org.jpg

Az első 3 lépés megegyezik az 1. héten leírtakkal

Negyedik lépés:
Kérd Istent, hogy fedje fel előtted a közvetlen környezeted (gyülekezeted és az Egyház) valódi állapotát.Isten válaszolhat álmokban vagy kijelentésekben, de sokkal valószínűbb, hogy felnyitja a szemedet, miközben a közösségedben mozogsz, ahogyan Ezékielnek tette. Ez nem lesz egy kellemes élmény, de ellene kell állnod a kísértésnek, hogy meghátrálj, amikor feltárul annak a rútsága. Az igaz ember buzgó imádsága sokat ér – de ez a buzgóság a kétségbeesés katlanában születik meg.

Ötödik lépés:
Engedd meg magadnak, hogy azonosulj Istennek a közösségedben lévő lázadás, az elveszettség és a szenvedés fölötti gyötrelmével. Amikor már azt érzed, hogy ebből elég volt, akkor van itt az idő arra, hogy még mélyebbre nyomulj. Nem elég az, hogy megérintse a szívedet a közösséged állapota – arra van szükséged, hogy találkozz és azonosulj Isten érzéseivel. Ez nagyon valószínű, hogy az életed legintenzívebb megtapasztalása lesz.

Hatodik lépés:
Tegyél félre vagy szüntess meg minden olyan elfoglaltságot, ami megakadályoz abban, hogy Istennek még mélyebb és osztatlanabb figyelmedet adjad. Ostobaság úgy tenni, mintha most annál van fontosabb dolgod is, mint hogy időt tölts Istennel a közösségedet előkészítve Isten jelenlétének beköltözése számára. Szabadítsd fel az életedet, rendezd át a prioritásaidat. Vegyél uralmat az idődön és a gondolataidon. Mozdítsd ki magad az elterelő dolgokból.

Hetedik lépés:
Tarts ki az ébredés előkészítésében még akkor is, ha mások nem osztoznak veled a lelkesedésed mértékében. Akkor is nyomulj előre, ha egyedül érzed magad, és a magány súlya nehezedik rád – de tudd, hogy Jézus ismeri ezt az érzést a saját tapasztalataiból. Az Úrnak való útkészítés soha nem volt a tömegek feladata, így ne gondold azt, hogy valahol rossz irányba fordultál, mert most egyedül vagy. Tartsd a tekinteted magasan, és ne engedd, hogy bármi veszélyeztesse a szenvedélyedet.

Nyolcadik lépés:
Tarts ki az imában, amíg Isten szétszakítja az eget és leszáll. Milyen hosszan kell naponta imádkoznod? Imádkozz addig, amíg Isten elkezd beszélni hozzád… és nemcsak beszélni, hanem megadja a pozitív választ is. „Ne hagyjatok Neki nyugtot,” ahogy Ézsaiás leírta „addig, amíg a városodban lakozást nem vesz.” (Ézs.62,7) Szorítsd vissza az elutasítást. „Kitartóan kopogtass”, ahogy Jézus tanácsolta, „addig, amíg az ajtó ki nem nyílik.” Ne aggódj, amiatt, hogy merész leszel, – Ő el akar jönni.

A bejegyzés trackback címe:

https://imabojt.blog.hu/api/trackback/id/tr107067479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása