holy-prayer.jpg"A ki vetőmagját sírva emelve megy tova, vígadozással jő elő,kévéit emelve." Zsoltárok 126, 6

A 100 éve született emberiség néhány kivételtől eltekintve mind meghalt már és eldőlt örök sorsuk, hogy hol töltik az örökkévalóságot. Rajtuk mi nem tudtunk és nem is tudunk már segíteni. Mi a ma élő emberiség szellemi sorsán tudunk változtatni. A ma élő emberek lelkeiért mi vagyunk a felelősök!
Örülsz annak, hogy megismerted az élő Jézust?
Jó érzés, hogy örök életed van és nem a kárhozat felé halad az életed?
Bizonyára így van és örülj is ennek! Jézus is azt mondta, hogy annak örüljünk, hogy fel van írva a nevünk az élet könyvébe. Azonban ez nem csak úgy véletlenül történt. Valaki érted is imádkozott (lehet, hogy éveket!), neked is bizonyságot tett, ezért tértél meg.
Gyertek és szánjuk oda magunkat élő, szent és Istennek kedves áldozatul és könyörögjünk az elveszett emberek üdvösségéért!

Gyertek és járjunk közben a ma élő emberekért, hogy megtérjenek és eljöjjön az ébredés időszaka!

A januári imaéjszakán azzal a céllal jövünk össze, hogy:

  • Dicsérjük és imádjuk az Urat,
  • Imádkozunk az Egyház megújulásáért, megtéréséért, az igaz egységért, a pásztorokért és minden testvérért, betegségben szenvedőkért, az országunk vezetőiért, az ébredésért, az elveszett emberekért,
  • és mindazért, amire a Szent Szellem indít bennünket.


Január 9-étől egy háromhetes ima és böjtölési időszak veszi kezdetét az egész országban, amihez egyre több egyház és gyülekezet csatlakozik. Ennek a keretén belül lesz egy dicsőítő este 2012. január 13-án, pénteken 18 órától a lőrinci Agapé Gyülekezetben (1181 Budapest Kondor Béla sétány 18.). Az imaéjszaka a dicsőítő este után kezdődik majd ugyanott 21.30-tól és hajnal 4-kor fejeződik be.

Ha ismertek olyanokat, akik elhívást éreznek a közbenjárásra és szívesen részt vesznek egy ilyen programon bátran hívjátok el őket! Minden keresztény felekezetből szeretettel várjuk a testvéreket!

Az imaéjszaka programja:

21.30 Tanítás

22.15 Dicsőítés+imádkozás

23.30 Bizonyságtételek

24.00 Teaszünet, közösség

0.45 Dicsőítés

1.15 Tanítás

1.45 Dicsőítés+imádkozás

2.45 Kiscsoportos imádkozás-személyes imakérések

3.30 Dicsőítés+ima, közösség

4.00 Hazautazás

Kovács Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://imabojt.blog.hu/api/trackback/id/tr693526490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása