Kedves ImaBojtBlog Látogató!

A blog felületet azért hoztuk létre a blog.hu segítségével, hogy az internet lehetőségeit használva bátorító segítséget nyújtsunk mindenkinek, aki a Bibliai tanácsokat követve böjtölni szeretne, akár csendes magányában, akár közösségileg kívánná ezt gyakorolni.

Közösségi blog
Ez a blog speciális abban a tekintetben, hogy nem egy személy egyéni naplójáról van szó, nem is egy szerkesztői stáb szeretné cikkeit közzétenni, hanem egy közösség által fejlesztett oldalként élménybeszámolók közreadásának lehetőségeként szeretnénk üzemeltetni. Ennek érdekében hoztunk létre egy e-mail címet (imabojt@gmail.com), melyre bárki elküldheti rövid beszámolóját, leírását élményeiről. Ezekből a levelekből hozzuk létre azokat a cikkeket (posztok), melyek felkerülnek a nyitóoldalunkra. A cikkek egymás után megtekinthetők, később az ARCHÍVUM-ban bármikor visszakereshetők. Az írások alatt lehetőség van arra, hogy kommentekkel (egyéni véleményekkel, észrevételekkel) egészítse ki bárki, aki a regisztrálja magát a lapon (ezt megteheti az EGYÉB felirat alatti linkre kattintva).

Nyilvánosság
Mivel a blogot elérhetővé tettük ország-világ számára, fontosnak látjuk tudatosítani, hogy amennyiben teljes név aláírásával adunk közre egy írás, az beazonosítja a szerzőt. Amennyiben ez valamilyen oknál fogva nem célszerű, vagy kifejezetten hátrányos körülmény, kérjük, jelezd a cikk elküldésénél. A nem kívánatos adathalászok számára esetleg lehet ez információ, amivel kapcsolatban nem tudunk garanciát vállalni. Kérjük ezért, hogy mindeni, aki nem akarja a saját nevét akarja használni, akár a cíkk írásakor, akár kommentezéshez történő regisztrációhoz adjon meg egy általa beazonosítható fantázianevet.

Titoktartás
Az írások beküldőjének adatait, e-mail címét diszkréten kezeljük, harmadik személy részére nem tesszük elérhetővé.

Kommentek
A blogon közzétett kommenteket ellenőrizzük! Amennyiben semmilyen módon nem kapcsolódik a témához, illetve trágár, bárkit sértő megjegyzések szerepelnek benne, a hozzászólást töröljük. Ugyanígy töröljük a reklámokat, céltalan reklámlinkeket. Amennyiben moderálásra szoruló hozzászólást nem törlünk rövid időn belül, szívesen vesszük, ha az olvasók írnak figyelmeztető e-mailt a fenti címre. Minden kommentező felelős a hozzászólásáért. Ezek valóságtartalmát sajnos ellenőrizni nem tudjuk, így felelősséget nem tudunk értük vállalni.

Felelősség
A blogon közzétett cikkek valóságtartalmáért sem tudunk felelősséget vállalni. Amennyiben kérdés merül fel a beküldött cikkekkel kapcsolatban, igyekszünk felvenni a kapcsolatot a cikk írójával. A tanulmányokat megbízható forrásból tesszük közzé, mely forrást minden esetben feltüntetünk.

Felhasználás
A blog tartalmát kizárólag a blog adminisztrátorainak engedélyével lehet további célokra felhasználni, mely igényekről a cikk ismert íróját tájékoztatjuk. Amennyiben ilyenre sor kerül, minden esetben fel kell tüntetni a a forrás web-címét.

Az ImaBojtBlog fejlesztésével kapcsolatos minden kreatív ötletet, javaslatot szívesen fogadunk, melyre ugyanúgy használható a megadott e-mail cím!

IB-admin csapat
Mivel a legkülönbözőbb csoportokban használják a közösségi böjtölés erejét, szívesen kerülünk kapcsolatba olyanokkal, akik szeretnének részt venni az imabojt blog szerkesztésében. Ha van erre készséged és rendelkezel vezetői ajánlással, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot az ismert e-mail címen, reméljük, hogy hamarosan munkatársaink között üdvözölhetünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://imabojt.blog.hu/api/trackback/id/tr921658946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása