ib-admin 2009.12.06. 01:20

Kapcsolódj be!

Egy komoly ima- és böjthullám éri el a keresztyéneket ma Magyarországon. Sokan kapcsolódnak be böjtláncokba, de egész gyülekezetek is rászánják magukat, hogy félretegyék a kényelemet és megalázva magukat keressék Isten közelségét. Ennek az összefogásnak nem csupán az egyének személyes életében lehet jelentősége, hanem kihatással lehet a gyülekezetek, és környezetünk, városunk, de reményünk szerint az egész ország életére.

Igaz, hogy a Biblia azt mondja, "hogy böjtölésedet ne az emberek lássák, hanem Atyád, aki rejtve van..." Mt 6,18, mégis ha megosztod másokkal azt, amit átéltél, sokaknak lehet majd bátorító! Ezért jött létre az imaböjt blog, hogy megosszuk egymással a tapasztalatainkat, és kedvet kapjanak olyanok is a böjthöz, akik még sosem próbálták.

A fenti e-mail címre várjuk a bátorító tapasztalatokat és átéléseket, amiket itt a blogon közzétehetünk ! Regisztrációt követően pedig bármelyik bejegyzéshez észrevételt, kiegészítést, kommentet lehet fűzni!
Hívunk hát, kapcsolódj be!

A bejegyzés trackback címe:

https://imabojt.blog.hu/api/trackback/id/tr401577120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása