3.hét
Január 22-28.

 Ima és böjt a lakóhelyünkért és az országunkért

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
1. Mindenek előtt tartsunk könyörgést, imádkozást, esedezést, hálaadást minden méltóságban levőkért, hogy csendes, nyugodt és tisztességes életet élhessen az ország, istenfélelemmel! (1Tim. 2:1-2)

2. Imádkozzunk és szóljunk áldást a családok, és a nemzet gazdasági életére!

3. Imádkozzunk, hogy csodák és jelek történjenek a gyógyulások tekintetében és azért, hogy  a magyar egészségügy problémái megoldódjanak! Imádkozzunk a Magyarországon élők fizikai és mentális egészségéért! Csökkenjen a depresszió, az abortuszok és az öngyilkosságok száma!

4. Imádkozzunk, hogy a médiában megszólalhasson Isten Királysága és hogy a pártatlanság és a szólás szabadsága érvényesülhessen benne 2012- ben is!

5. Könyörögjünk a házassági, a családi és minden emberek közötti kapcsolatért és áldjuk meg azokat! Imádkozzunk, hogy csökkenjen a válások és növekedjen a házasságkötések száma!

6. Imádkozzunk, hogy az Isten Királyságát előre mozdító törvények szülessenek, (egyházi, adó, média, alkotmánybíróság, és jegybankot érintő területeken), hogy az igazságszolgáltatás igazságot szolgáltasson, és hogy a fegyveres testületek, hatékonyak legyenek a bűn leleplezésében és megfékezésében!

7. Imádkozzunk, hogy Isten ígéretei szerint hozzon ébredést az ifjú generációban!

8. Imádkozzunk a Magyarországon élő nemzetiségekért (különösen a romákért és a zsidókért) és áldjuk meg őket!

9. Imádkozzunk, hogy Magyarország harmonikus kapcsolatban tudjon élni a minket körülvevő nemzetekkel!

A bejegyzés trackback címe:

https://imabojt.blog.hu/api/trackback/id/tr923740045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása