Bár vasárnap hivatalosan végetért egy 21 napos böjtidőszak, mely legfrissebb információink szerint majd 70 gyülekezet összefogásával több ezer fős résztévtellel zajlott az elmúlt hetekben, az imaösszefogás remélhetőleg tovább folytatódik saját életünk, a közösségeink munkáiért és nemzetünkért, benne a magyar eklézsiáért is. Nagyon sokan tartottak léböjtöt - erről korábbi irásokban lehet még olvasni -, voltak, akik zöldséges böjttel tartózkodtak a húsevéstől, esetleg a csokoládét, vagy tévét és más vonzó dolgokat vontak meg maguktól, ezzel is az imára koncentrálva.

Különös természeti, vagy inkább természetfeletti jelzés volt a záró nap előtti földrengés, mely ugyan nem első esetben történt hazánkban, mégis minden ilyen jellegű jelenség gondolkodóba ejti az embert: vajon ismerem-e a holnapot? Tudom-e, mi vár rám. Fontos tehát az, hogy Istennel és emberekkel rendezett életünk legyen. Béküljünk ki az Atyával, ragadjuk meg a Krisztusba vetett hit általi lehetőséget bűneink bocsánatára, és térjünk meg!

Ha az elmúlt hetekben átéltél olyan dolgot, melyet szívesen megosztanál, ezzel is bátorítva másokat, nagy örömmel vennénk! Fontos, hogy valamilyen konkrét eseményen, tapasztalaton keresztül tudósítson bennünket élményeidről.

ib-admin

A bejegyzés trackback címe:

https://imabojt.blog.hu/api/trackback/id/tr972632282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása