Reméljük a böjti időszakban sok áldásban volt és van részed.
Több helyről több Isten hatalmáról és kegyelméről szóló bizonyságokat hallottunk. Fehérvári Dávid Sátora gyülekezetben többen meggyógyultak rákos betegségből, ÉP Agapéban egy testvérnő, aki nem tudta nyakát egyenesen tartani, „görbe nyakkal” diagnosztizálták, Isten szabadítása és gyógyítása révén ma tud egyenesen nézni. Skizofrén tünetek tűntek el. Volt több olyan hely, ahol angyali jelenések voltak, többen átadták életüket Jézusnak, bemerítések lesznek … Isten Szelleme cselekszik.

Hisszük, hogy nem csak szalmaláng tűz ég sokunk szívében, hanem sokak, egyre többek élete kiált Isten erőteljes meglátogatásáért.

Sok szeretettel hívunk a böjti záró istentiszteletre a Pestszentimrei Sportkastélyba, 1188 Budapest, Kisfaludi u. 33/c, 10 órától. Ha van lehetőséged és szeretnéd együtt ünnepelni Jézust a Megváltónkat azokkal, akikkel együtt böjtöltél, gyere, tegyük együtt ezen a napon.

Istentisztelet ideje alatt babaszoba lesz, gyermekfoglalkozások viszont nem lesznek, így készüljetek.

Sok erőt és áldást az életedre!

A szervező csapat nevében:
Simon Sándor

A bejegyzés trackback címe:

https://imabojt.blog.hu/api/trackback/id/tr932619929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása