"Nagyon örülök ennek a kezdeményezésnek! Én is rendszeresen böjtölök. 2009-ben egy sor csodálatos dolgot tett az Úr velem, amiben a böjtnek nagy szerepe volt.  Anyagi területen az Ő gondviselése minden eddigit felülmúlt és az elmúlt években soha ilyen mértékben nem voltak betöltve a szükségeink. Megszabadultam olyan rossz szokásoktól, amikkel azelőtt nem tudtam megküzdeni. Jobban átélem Isten jelenlétét és ami a szívemnek nagyon kedves, új kapcsolatokat kaptam. Volt egy kérésem, vágyam, amiről senki más nem tudott csak a Mennyei Apukám és az egyik egyhetes böjtöm után pár nappal megadta szívem kérését.

Egy egészen konkrét élményem az anyagi gondviselés területén: Meg kellett szüntetnem a munkaviszonyomat, mert messzire költöztünk a "cégtől", ahol dolgoztam. Tudtam, hogy ki kell fizetniük több éves szabadságpénzt, a GYEDes időszak után és utánanéztem, hogy mennyi lehet ez az összeg. Már az év elején böjtöltem és virrasztottam 3 napot azért, hogy az anyagi helyzetünk rendeződjön. Még az óéletünkből vannak adósságaink és volt sürgősen kifizetendő rész, amire nem volt fedezetünk. Ezért a későbbi böjtjeimben is imádkoztam és május végén megjött a várva -várt összeg, ami több, mint háromszorosa volt annak, amit vártam!

Sorolhatnám vég nélkül az Ő csodálatos dolgait....emberek változnak meg körülöttem, keresnek azért, hogy beszélgessünk a hitről...fantasztikus! Hiszem, hogy egy erőteljes fegyver a böjt és megéri áldozatot hozni!"

Erika

A bejegyzés trackback címe:

https://imabojt.blog.hu/api/trackback/id/tr141646317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fakukacne 2010.01.06. 13:53:15

Úgy érzem, hogy a rendszeres ima és örömteli adakozás hamarabb érik be ha meg van támogatva böjttel. Olyan a böjt, mintha kerozin lenne az imák alatt és nem csak szépen halad előre az ima, hanem egyenesen berepül a célba a böjt hajtóereje miatt.
Erika
süti beállítások módosítása