összefogás.jpg

3. hét: A magyar eklézsia-résszel kapcsolatos imakérések:

  • "MÁR az ÚJAT cselekszem" ezt előhívni; keresztények hite megújuljon Isten munkájában (hálaadás, kérés, könyörgés, prófétai szavak által)
  •  Isten új struktúráit előhívni gondolkodásmódokban, evangelizálásban, a világban való forgolódásban, istentiszteleteken, szellemi ajándékok használatában

  • vezetők életében szabaduljon fel látás, kijelentés Isten munkájával kapcsolatban (egybeszerkesztésről, Krisztus Teste egészéről, rész szerint valóságról); áldani a vezetőket

  • felszabaduljon az Egyház minden béklyó, visszahúzó, akadályozó erő alól, hogy Isten küldetését beteljesítsük ebben a világban (növekedés, megsokszorozódás, új gyülekezetek)

  • Szent Szellem új és friss munkájának mozgalom jellegű terjedése csodákkal és jelekkel, tanítványi elköteleződésű lelkes hívőkkel (Felfedező Bibliatanulmányozó csoportok, Békesség Házai, új formák)

  • a szolgálati ajándékok, a pásztorok, tanítók, evangélisták, apostolok és próféták szolgálata aktiválja, mozgósítsa, tartsa mozgásban a tanítvánnyá válni kész szívű hívőket, hogy betöltsék elhívásukat, használják ajándékaikat (dinamizmus, aktiválás, mozgatás)

  • Isten népe Magyarországon arról legyen ismert, sőt híres, hogy egymást szereti, tiszteli, értékeli, megbecsüli, támogatja.

Új parancsot adok nektek, hogy szeressétek egymást; ahogyan  én szerettelek titeket, úgy szeressétek ti is egymást. Erről ismeri meg mindenki, hogy az én tanítványaim vagytok, ha egymást szeretitek.
Ján.13,34-35

A bejegyzés trackback címe:

https://imabojt.blog.hu/api/trackback/id/tr75772343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása