3. hét - január 21-27.


Ima és böjt a nemzet megújulásért

1.         Imádkozzunk, hogy egyéni szinten morális megújulás történjen. Hogy ne a vallásosság növekedjen, ami nélkülözi Isten erejét, hanem valódi, szívből való megtérések, változások történjenek. Szellemi ébredés söpörjön végig az országon.

2.         Imádkozzunk hiteles, istenfélő vezetőkért, akik jó példával járnak elől. Ez az év a politikában már a választás jegyében fog telni. Ne az üres populizmus, hanem hiteles szakemberek és értékeke jussanak előtérbe.

3.         Imádkozzunk az antiszemitizmus, rasszizmus, cigánygyűlölet visszaszorulásáért. Növekedjen a közéletben és az irányításban is a másik elismerése, tisztelete, befogadása.

4.         Imádkozzunk a igazságszolgáltatás és az igazságérzet helyreállásáért. A törvényhozás (Parlament) az igazságot figyelembe véve hozzon törvényeket. A bíróság átpolitizálása álljon le, maradjon pártatlan, igazságot szolgáltassanak és azt őrizzék is meg.

5.         Imádkozzunk, hogy ne tudjon érvényre jutni a gazdasági gyarmati lét és kiszolgáltatottság. Szabaduljon meg a lakosság széles rétege a bankoknak való kiszolgáltatottság állapotából! Nagyobb szociális érzékenységgel hozzanak törvényeket, rendeleteket.

6.         Imádkozzunk a gazdaság növekedésért, új munkahelyek létesüléséért. A kivándorlás leállásáért, innováció itthon maradásáért.

7.         Imádkozzunk, hogy a közéletet is egyre jobban befolyásoló bálványimádás szoruljon vissza, váltsa fel az Élő Isten iránti szomjúság.

A bejegyzés trackback címe:

https://imabojt.blog.hu/api/trackback/id/tr815037913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása