2. hét ­­- január 14-20.

Ima és böjt a helyi, városi és nemzeti szintű gyülekezet, Eklézsia megújulásért

menbasketball.jpg

1. Felismerni az értékeinket (ajándékok, elhívás, kapcsolatok, kijelentés-szint, Isten Királysága előrehaladási szintje az országban), azokat, amink van, és miután felismerjük, tegyük oda külön-külön is és együtt is az Úrnak, az Úr oltárára.

2. Felismerve az értékeinket és kiváltságainkat, ismerjük fel és vállaljuk fel az ezzel járó egyéni, csoportos és testületi felelősségünket is (egyénekért, családokért, gyülekezetekért, városokért és az egész országért).

3. Felismerve és a felelősségünket felvállalva ismerjük is el nem csak a bennünk, hanem a másikban, a másik közösségben, a másik gyülekezetben elhelyezett ajándékokat, elhívást. Az elismerést pedig fejezzük ki hálaadással, áldásmondással, tisztelet megadásával.

4. Apák szíve a fiakhoz, a fiak szíve az apákhoz forduljon: egyrészt egyre több Isten szíve szerinti (természetes és szellemi) apák és fiak legyenek; másrészt tudjanak a Szent Szellem folyamában együtt, közösen, egymást bátorítva és erősítve előre haladni és tudják tovább vinni Isten akarata megvalósulását az országban.

5. Isten dicsőségének megnyilvánulásait, megnyilatkozásait élje át a magyar eklézsia egyre nagyobb mértékben (Jézus nevében történő jelekkel és csodákkal is), hogy a Mennyei Atya szíve szerinti egybeszerkesztés haladjon előbbre a szívek az Isten Királyságára való fókuszálódásával (Ján.17,22 „És én azt a dicsőséget, amelyet nekem adtál, őnekik adtam, hogy egyek legyenek, amiképpen mi egy vagyunk.”).

6. Egyéni és csoportos imák, böjtölések, dicsőítések (’Dávid Sátora’ egyre több helyen való felállítása) által készítsük elő a Szent Szellem áradását az országban (2.Kir.3,16-17; 4.Móz.21,16-18).

7. Isten ígéreteibe kapaszkodjon bele és azt szólja, azt hirdesse a magyar Eklézsia:

Ésa.52,7. „Mily szépek a hegyeken az örömmondónak lábai, aki békességet hirdet, jót mond, szabadulást hirdet, aki ezt mondja Sionnak: Uralkodik a te Istened!”

Zsolt.69,36.Mert megtartja Isten a Siont, és megépíti Júdának városait; és ott laknak majd és bírni fogják azt.”

Zsolt.102,17. „Mivel az Úr megépítette a Siont, megmutatta magát az Ő dicsőségében.”

Ézs.40,5. „Megjelenik az Úr dicsősége, minden test látni fogja azt.”

Ézs.62,11. „Mondjátok meg Sion leányának, íme, eljött szabadulásod”

1Ján.2,8. „… a sötétség szűnni kezd, és az igaz világosság már fénylik.”

8. Álljanak fel 24 órás közbenjáró (ima-tűzfal, imatorony) csoportok városonként, régiónként. Legyenek kulcsemberek, akik ezeket koordinálják, katalizálják Krisztusi lelkülettel.

9. Egyre több embert érjen el Isten népe a Mennyei Atya terve és akarata szerint Isten és az Ő Királyságának természetfölötti örömhírével és erejével, hogy sokasodjanak a megtérések, újjászületések és a valóságos nem pusztán formális Krisztus tanítványává válások.

A bejegyzés trackback címe:

https://imabojt.blog.hu/api/trackback/id/tr375017514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása