community-management.gif

Az eredeti ajánlásban a második hétre már dánieli böjtöt javasoltunk, de legyél ebben teljesen szabad és ha továbbra is a léböjtöt választod, akkor abban, vagy ha a böjt más formáját, akkor abban áldjon meg az Úr Téged.

2. hét
Január 15-22.

Ima és böjt a gyülekezetünkért és az Eklézsiáért

 1. Imádkozzunk, hogy Krisztus teste ragaszkodjon az Istentől kapott reményhez és hithez, sőt túlcsorduljon benne, hogy legyen mit adnia a világnak. (Róm. 15:13)

2. Imádkozzunk, hogy Krisztus teste tudja megérteni és megragadni Isten ígéreteit, örökségét és hatalmát és képes legyen ezt megélni és ebben mozogni, hatni a világban!

3. Imádkozzunk, hogy az Eklézsia vágyjon és igyekezzen megtartani a Szellem egységét! (Ef. 4:3) Törekedjen a szeretet által arra, hogy tökéletesen eggyé legyen, hogy a világ felismerje, hogy Jézust az Atya küldte és hogy Isten szeretett bennünket! (Jn. 17:22-23)

4. Imádkozzunk, hogy Isten emelje fel a következő időszakban azokat a testvéreket, akiket azért készített fel erre az időre, hogy bátorítsa Krisztus testét és használja őket a világ elérésében!

5. Ahogy Isten rázza a világot és az Eklézsiát, az Ő irgalmassága szerint adjon kegyelmet, hogy a Rendíthetetlen Királyság hasson a gondolkodásmódunkra és láthatóvá váljon mindez az életünkben! (Zsid. 12:26-28)

6. Imádkozzunk, hogy a gyülekezetek képesek legyenek betölteni a só és a világosság küldetésüket, hassanak a világra és ne a világ hasson az Eklézsiára!

A bejegyzés trackback címe:

https://imabojt.blog.hu/api/trackback/id/tr283548823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ezigen! 2012.01.17. 14:00:45

Jó érzés azt látni, hogy a böjt sem kényszer, nem is feltétele önmagában Isten áldásainak, hanem egy olyan eszköz, amit ha jól használsz, különleges lehetőségekhez jutsz! Nagyszerű!
süti beállítások módosítása